Oudelande 1 boekt eerste overwinning

Het is het eerste heren zaterdagteam van tennisvereniging d’Oudelande gelukt om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. De heren die in het verleden alleen via Kjell Smid aan enkelspeloverwinningen konden komen, hebben met de toevoeging van Mitchell Slingerland de slagkracht in het enkelspel vergroot.

Oudelande mocht uit bij Hiaten de tweede wedstrijd van het seizoen spelen. Smid opende de dag goed. Smid won zijn eerste enkelspel tegen Tim Lobker in 2 sets (4-6 2-6). Mitchell Slingerland mocht zich direct na deze partij bewijzen tegen Alexander Vermaas. Slingerland verloor de eerste set maar kwam steeds beter in de partij. Hij pakte zijn eerste enkelspel winst via een 6-4 3-6 3-6 overwinning. Franklin Slingerland kon vervolgens ondanks een blessure in de 2e set samen met Smid in 3 sets winnen van Peter Slagboom en Gregor Daane. Helaas hield het hierna op met de drie sets overwinningen voor de heren van d’Oudelande. Pieter van der Linde verloor met Albert van der Linde een spannende partij met 6-4 6-7 7-5 van Lobker en Daane. Afsluitend verloor Jurgen Straatman met Mitchell Slingerland met 4-6 7-5 6-3 van Slagboom en Mark van der Poel. Via de 2-3 overwinning staat Oudelande nu in de middenmoot. Volgende week zaterdag mag het Oudelande team thuis spelen tegen Ter Steeghe uit Zwijndrecht.

Heren 1 Zondag
Het eerste herenteam op zondag heeft na de overwinning van vorige week een knappe 3-3 gelijkspel behaald tegen Zevenhuizen. Mitchell Slingerland en Youri Slok wonnen hun enkelspelen. Rodney Fortes en Sam van der Jagt kwamen te kort in hun enkelpartijen. Fortes en van der Jagt waren wel succesvol in hun dubbelspel, daar waar Slingerland en Slok verloren

Dames 1 zaterdag
Na een overwinning van vorige week volgde nu helaas een nederlaag voor de dames van d’Oudelande. Tegen concurrent Oud-Beijerland werden 4 drie-sets partijen gespeeld maar gingen er helaas 3 van de 4 verloren, resulterend in een 4-1 nederlaag.