Ribad op zoek naar nieuwe bedrijvenkampioen

De Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad organiseert op vrijdag 9 juni haar tweede bedrijventoernooi en daagt alle ondernemers uit de Gemeente Ridderkerk uit om de strijd met elkaar aan te gaan! In 2016 deden o.a. Van Gelder, RTV Ridderkerk, Noord en de Vries, het Farelcollege, Sport & Welzijn, en MTel een greep naar de titel 'Bedrijvenkampioen Ribad', Rijschool Herman ging er echter met deze eervolle titel vandoor.

Tijdens een sportief doch gezellig toernooi ontmoeten de bedrijven elkaar op de baan in Sporthal Drievliet. Ieder team bestaat uit 4 tot 6 deelnemers per bedrijf. Natuurlijk kan er door ondernemersverenigingen, bedrijventerreinen en zakenpartners ook een gezamenlijk team worden ingeschreven. Wie wint het bedrijventoernooi 2017? Zorg dat uw onderneming kans maakt op de titel!

De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel in het sportcafé om de onderlinge contacten te versterken en gezamenlijk het weekend in te luiden. Voorafgaand het toernooi staat een licht en sportief diner klaar voor de deelnemers. De deelnamekosten bedragen 75 euro per team. Inschrijven kan tot 15 mei per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.