Handbalsters van Saturnus’72 met de pasen in Denemarken en jongens B gezocht

Handbalsters van Saturnus’72 met de pasen in Denemarken en jongens B gezocht.

De meisjes B-jeugd van de handbalvereniging Saturnus waren met de Pasen in Denemarken. In Kolding werd deelgenomen aan de gelijknamige Cup. Daarnaast is de club naarstig op zoek naar jongens in de leeftijd van 12 – 14 jaar om het B team te completeren.
Het was voor de aanstormende talenten van Saturnus’72 een belevenis om zich tijdens het Paasweekend te meten met teams uit Scandinavië en Duitsland. Een unieke ervaring om te spelen tegen teams uit landen waar het handbal eigenlijk is uitgevonden. Ondanks enkele nederlagen hebben de meiden een zeer mooi en leer vol weekend achter de rug die veel steun geeft in het vervolg van de veldcompetitie.

De handbalclub is hard op zoek naar jongens in de leeftijd van 12 – 14 jaar die het huidige B team willen completeren. Door allerlei omstandigheden is de ploeg geminimaliseerd en is aanvulling welkom. Er wordt op maandag en vrijdag getraind van 18.00 tot 19.30 uur. Voor meer info ga naar de website en/of Facebook pagina van Saturnus’72. ( www.Saturnus’72.nl  )

Na een korte paasvakantie gaan de mannen van de club weer aan de slag. Op het eigen veld kan de opwaartse lijn, mooie winst op de nummer 2 H.V.V.’70, worden voortgezet met een wedstrijd tegen Helius. De dames zijn nog een extra weekje vrij.