Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Slikkerveer wint overtuigend

Slikkerveer speelde op zondag 19 november 2017 op het eigen Reijerpark tegen het Delfste Concordia. Meteen al in de openingsfase zette Slikkerveer druk op de bezoekers en kreeg het kansen. Een schot van Joery Josee in de vijfde minuut bij de eerste paal kon goed gepakt worden. In de 25-ste minuut kreeg Kenchi Orcadio een vrije kopkans uit een voorzet van Rene Beute, maar ook dit keer stond de goalie van Concordia goed opgesteld. In de 27-ste minuut was het wel raak voor Slikkerveer. Een vrije trap vanaf de linkerflank van Rene Beute werd bij de eerste paal goed ingekopt via dezelfde paal door Casper Gerritse: 1-0.

Lees meer...

Saturnus ‘72 Dames en Heren verliezen

Van te voren werd er een derde overwinning verwacht, maar in de praktijk bleek de nummer laatst, Twist 2, toch te sterk bij de dames. Voor de vierde maal op rij werd een uitwedstrijd van de mannen verloren. Ook deze keer leek het of er weinig tot geen creativiteit en beleving in de ploeg zat. En dat in tegenstelling tot de eerste drie gewonnen thuiswedstrijden.

Lees meer...

Doelpuntloos punt voor RVVH

RVVH heeft aan de uitwedstrijd in Katwijk aan de Rijn tegen FC Rijnvogels een punt overgehouden. Op een bij vlagen koud sportpark De Kooltuin eindigde de wedstrijd zoals hij was begonnen. Beide ploegen schoten met het ene punt niet veel op.

Lees meer...

Nuttige overwinning Rijsoord op Swift

Trainer Gijs Zwaan noemde na afloop van de wedstrijd Swift een van de betere tegenstanders in de hoofdklasse A. Zijn collega Bart Logchies was met de 2-1 nederlaag natuurlijk minder te spreken. “We hebben het aanvallende spel niet echt in kansen kunnen omzetten. Ik ben wel blij met de wedstrijd in aanvallend opzicht. Felicitaties voor Rijsoord.” Feit is dat zaterdagmiddag de drie punten in Rijsoord bleven en daardoor de Kraaien in het ‘linkerrijtje’ blijven staan.

Lees meer...

HBM Dakbedekking/Taveri pakt koppositie

Na een uiterst matige competitiestart zijn de tafeltennissers van HBM/Taveri bezig met een ijzersterke eindspurt. Afgelopen zaterdag werd in Schiedam in een onderlinge confrontatie met koploper Scyedam zelfs de koppositie gegrepen. Met een uitstekende 3-7 overwinning lieten de gasten duidelijk zien wie het sterkste team in de competitie is.

Lees meer...