Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

RTV Rijnmond filmt bij Slikkerveer

Afgelopen zaterdag 23 september 2017 maakte RTV Rijnmond filmopnames bij sv Slikkerveer, die aanstaande maandag 25 september worden uitgezonden.

Lees meer...

Loting eerste ronde Voetbal Rijnmond Cup

Afgelopen maandag 18 september vond op Woudestein de loting plaats van de eerste ronde voor de Voetbal Rijnmond Cup. Dit leverde de volgende wedstrijden op voor de Ridderkerkse clubs:

Lees meer...

KCR opnieuw hard onderuit

Na de blamage van vorige week wilde KCR afgelopen zaterdag laten zien dat ze echt wel kunnen korfballen. GKV/Enomics uit Gorinchem kwam op bezoek in Ridderkerk. GKV, net als KCR puntloos onderaan, was geen onbekende voor KCR. Na een feilloze voorbereiding gingen de Ridderkerkers op het moment dat ze er moesten staan opnieuw onderuit. Binnen enkele minuten keek KCR tegen een 0-7 achterstand aan en was het bijna de vraag of ze nog voor rust de 0 van het scorebord gingen krijgen. Niet voldoende inzet en beleving waren toch wel de belangrijkste redenen voor opnieuw een afstraffing: 11-23.

Lees meer...

Slikkerveer stunt bij Poortugaal: 0-1

In het tweede bekerduel werd aangetreden bij eersteklasser Poortugaal. In het eerste bedrijf trok de thuisploeg veelvuldig ten aanval, maar dankzij een aantal knappe reddingen van Mitchel van der Spoel was het nog altijd 0-0. Casper Gerritse had Slikkerveer op voorsprong kunnen zetten in de 20-ste minuut, maar zijn lobje over de doelman kwam tegen de lat. Pas in de laatste vijf minuten van de eerste helft kon Slikkerveer wat meer uit haar schulp en kreeg het nog meerdere kansen. Het lbeef tot aan de rust echter 0-0.

Lees meer...

Ridderkerk Rowdies Softbaldames 1 ongeslagen Kampioen.

Het eerste softbalteam van Ridderkerk Rowdies kon afgelopen zondag de kroon op het werk zetten mits er van Orioles 3 werd gewonnen. De weeromstandigheden vielen gelukkig mee en een groot aantal supporters waren aanwezig om de dames naar een overwinning te schreeuwen.

Lees meer...