Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Ridderkerkers naar Nijmeegse vierdaagse

Op dinsdag 18 juli start de 101-ste Nijmeegse vierdaagse. Vanuit Ridderkerk zijn maandag weer flinke groepen wandelaars met begeleiders naar het Oosten van het land vertrokken. Wandelsport Oostendam start maar liefst met 48 wandelaars, waarvan elf debutanten. Nestor is Arie de Haan, die zijn 32-ste vierdaagse loopt.

Lees meer...

Uitslagen ERHV de Waal 15-07-2017

Dit zijn de uitslagen van de kerst wedstrijd die gevist is in de Waal en Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer...

Bekerindeling Bolnes en RVVH 2

Inmiddels heeft de KNVB ook de poule-indelingen bekend gemaakt voor het districstbekertoernooi. Deze bekerduels worden gespeeld op 2, 9 en 16 september.

Lees meer...

Succesvolle eerste editie Roller Night Bolnes

Woensdag 5 juli organiseerde Sport en Welzijn (SenW) in samenwerking met het Wijkideeteam Bolnes de eerste editie van de Roller Night in Bolnes. Verschillende doelgroepen skaten, stepten, of skateboarden langs de 8 kilometer lange historische route van Bolnes.

Lees meer...

Ribad hele zomer open

Ook dit jaar organiseert de Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad in juli en augustus 'zomeravond-badminton'. Dit houdt in dat iedereen boven de 16 jaar van harte welkom is in Sporthal Drievliet te Ridderkerk. De deuren van de sporthal zijn op donderdagen vanaf 20 uur geopend voor wie in de regio badmintont of puur recreatief een shuttle wil slaan.

Lees meer...