Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

School korfbalevenement sv Ten Donck

s.v. Ten Donck kent een jarenlange traditie als het gaat om het organiseren van gratis bij te wonen evenementen ter bevordering van beweging- en het ontwikkelen van sporttalent van kinderen. In april a.s. staat ons eerste evenement op de agenda.

Lees meer...

Open dag tennisvereniging d’Oudelande

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.

Lees meer...

RVVH uit de beker na 1-4 verlies tegen Te Werve

Aan de Sportlaan verloor RVVH op dinsdag 20 maart 2018 het bekerduel in de achtste finale van de KNVB-Beker tegen Te Werve met 1-4. De ploeg van trainer Giovanni Franken startte ongelukkig aan de wedstrijd toen Guytona Dos Santos al na een kwartier spelen de bal in eigen doel werkte.

Lees meer...

HBM Dakbedekking/Taveri mist play-offs

De tafeltennissers van HBM/Taveri zijn er afgelopen vrijdagavond niet in geslaagd de play-offs in de hoofdklasse te bereiken. Ondanks een 3-7 overwinning in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Vriendenschaar uit Gouda werd er nog een plaatsje op de ranglijst gezakt naar plaats 6 terwijl slechts de eerste 4 plaatsen recht geven op deelname aan die play-offs.

Lees meer...

Handballers laten de punten aan de tegenstander

De dames van Saturnus’72 maakte het Ventura knap lastig in de race om het kampioenschap. Helaas kon de ploeg vertrekkend coach Jiri Bruinzeel geen passend afscheid geven. Bij de mannen kwam het er ook niet echt uit. Het Zeeuwse Delta Sport/E.M.M. blijft volop in de race voor het kampioenschap.

Lees meer...