Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Internos2

Eerste Ridderkerk City Run een feit

Op donderdag 20 april 2017 vond de eerste Ridderkerk City Run plaats in het centrum van Ridderkerk. Aan de start stonden 56 deelnemers. De KidsRun had 7 deelnemers, de FunRun 24 en de PrestatieRun 19.

Lees meer...

Slikkerveer verslaat Blijdorp met 0-2

In het duel tegen Blijdorp startte Slikkerveer zonder Cas Leenders en Rick Drenth. De thuisploeg was in de openingsfase direct op zoek naar de openingstreffer, maar gelukkig voor Slikkerveer stond het vizier niet op scherp. In de tiende minuut kon de eerste kans voor Slikkerveer genoteerd worden. Een hoekschop vanaf de linkerkant werd door Steven van Dongen kort genomen op Romano Niamut, die de bal voorzette op Vincent de Jong, die over kopte.

Lees meer...

Kwartje valt bij Saturnus’72 mannen net verkeerd

Het kwartje viel zondag in de mannenwedstrijd tegen Helius net de verkeerde kant op. Waar er zeker winst mogelijkheden waren bleef de ploeg met lege handen.

Lees meer...

Uitslag ERHV van 22 april 2017

De uitslag van de 1e Kerstwedstrijd, die gevist werd in Ridderkerk en H.I. Ambacht is als volgt:

Lees meer...

Onnodig (punten)verlies in Zeeuws-Vlaanderen

Na drie eerdere overwinningen aldaar moest RVVH zaterdag een nederlaag incasseren in en tegen Hoek. Op sportpark “Denoek” eindigde de wedstrijd in 2-0 voor de thuisploeg door twee goals van Guillaume Clinckemaillie, die zowel voor als na de rust een keer raak prikte.

Lees meer...