Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Streethandbal bootcamp

Alle jongens van 11 t/m 14 jaar zijn hierbij uitgenodigd! Uit onze regio zijn de handbalverenigingen DES ’72 uit Papendrecht en Saturnus ’72 uit Ridderkerk samen een uitdaging aangegaan: volgend seizoen beiden een jongensteam in deze leeftijdsgroep.

Lees meer...

Oudelande in degradatienood

Het eerste herenteam van Oudelande moet gaan vrezen voor degradatie. Oudelande hoopte tegen ATV 2 punten te behalen om zodoende voor de concurrentie te blijven in de eerste klasse. ATV kwam echter met de sterkste opstelling daar waar Oudelande Kjell Smid (vakantie) en Jurgen Straatman (blessure) miste. Balasz Houthuyse en Marcel Block (beiden speelsterkte 3 in het enkel en 2 in het dubbelspel), wonnen dan ook met duidelijke cijfers beide enkelspelen van Mitchell Slingerland en Albert van der Linde (0-6 3-6 en 0-6 1-6).

Lees meer...

Het derde JFZ 7x7 Business toernooi bij S.V. Bolnes

Op 17 juni a.s. houdt S.V. Bolnes alweer het 3e 7x7 business toernooi. Zoals ieder jaar belooft het weer een sportief en gezellig toernooi te worden, waarin 16 teams zullen strijden voor de JFZ wisselbokaal. De 1e editie van het toernooi werd gewonnen door het team van Neelysha Bloemen, de 2e editie door het team van voetbalschool Zaalman MBZ, wie zal dit jaar de 1e prijs winnen en de wisseltrofee mogen meenemen?

Lees meer...

Inschrijven regionale fiets4daagse ZHZ vanaf 27 mei

Maandag 19 juni a.s. gaat om 17.30 uur gaat de zevenendertigste editie van de fietsavondvierdaagse Zuid-Holland Zuid van start. Vanaf zaterdag 27 mei t/m. zaterdag 17 juni kan u zich bij diverse adressen inschrijven. Er is wel een kleine wijziging doordat Hiemstra niet meer actief is deze vervallen. In H.I. Ambacht is er Rijwielhandel W. Oosthoek bij gekomen. Alle verdere adressen zijn al jaren de vertrouwde namen die op de posters vermeld zijn.

Lees meer...

Uitslagen ERHV de Waal 20-05-2017

Dit zijn de uitslagen van de 3e Sint vis wedstrijd die gevist is in het  Kanaal door Voorne.

Lees meer...