Schatgraven

Zo heet het kinderprogramma waar ook ouderen naar mogen luisteren!

Elke veertien dagen op zondagavond om 7 uur (19:00 uur) kun je luisteren naar een half uurtje Schatgraven, gevuld met van alles en nog wat. We hebben altijd veel muziek, bekende en onbekende liedjes gezongen door Elly en Rikkert, allerlei kinderkoren, waaronder natuurlijk ook vaak onze Ridderkerkse kinderkoren! Luisteraars kunnen ook zelf een lied aanvragen voor een jarige.

Regelmatig zijn er gasten in de studio; kinderen en soms ook "grote mensen". We praten dan over allerlei onderwerpen zoals: jarig zijn, vriendschap, de zending,…. Het gebeurt ook dat kinderen vragen mogen stellen aan een bijzondere gast.

Bijna elke uitzending vertellen we een verhaal uit de bijbel, want die is als een grote schat, waar je nooit genoeg van kunt weten! Als je met die schat bezig bent leer je Iemand kennen die veel van je houdt!

Er is ook een prijsvraag bij Schatgraven! In elke uitzending stellen we een vraag, waarmee je kans maakt op een cadeaubon van boek- en muziekhandel “De Kandelaar”!

Schatgraven 1 x per 14 dagen op zondagavond van 19.00 tot 19.30 uur.

Presentatie: Berthina Vermeulen - Jacoline Molendijk - Niels v.d. Jagt

Techniek: Arjan Eggermont