Religieus op uw verzoek

Religieus op Uw verzoek is het verzoekplatenprogramma op de zondagavond.
Alle soorten christelijke muziek zijn tijdens dit programma te beluisteren en kunnen worden aangevraagd.

Voor de muziekliefhebbers is er de kwis van de week met de Raadplaat, waarbij een fragment van een bekend lied of bekende psalm wordt gedraaid. De juiste oplossing kan dan worden doorgebeld. Als prijs is er momenteel een waardebon voor een mooie bos bloemen.

Felicitaties, goede wensen en groeten, vergezeld met een verzoeknummer kunt u opsturen naar ons opsturen t.a.v. 'Religieus op uw verzoek'.
Of u komt gezellig langs in onze studio om uw verzoek af te geven…

Doorbellen kan ook : 0180 - 430 777. Dit kan van een uur voor het programma begint tot het begin van de uitzending, maar het is raadzaam om uw verzoekjes eerder door te geven, gezien het aantal reacties op een avond. Soms kan het voorkomen dat niet alle aanvragen gehonoreerd worden, maar worden verzoekjes gecombineerd.
Of stuur uw verzoek via Internet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in de onderwerpregel “religieus op uw verzoek”.

Elke twee weken is het programma op zondag te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur.

Presentatie: Helma Hoogendijk en Aad Hoogendijk

Techniek: Helma Hoogendijk