Straks ...als de nacht valt

TimvanVeenmetStraksalsdenachtvaltDoor de jaren heen waren er naast de sfeervolle, gevoelige en elektronische klanken, die de luisteraars meenamen naar het middernachtlijk uur, ook vele binnen- en buitenlandse artiesten live aanwezig.

Zo kwamen in de loop van de jaren muzikanten langs als John Kerr, Ron Boots, Kees Aerts, Bas Broekhuis, Ruud van Es, Johnny Voorbogt, Peru, Eric Snelders, Mario Schönwälder, Ken Davis, Detlef Keller, Steve Roach, Vidna Obmana, Symbian, Venja, Sky, Tom Habes, Elektronische Maschine en vele anderen.

Zeker in de beginperiode was dat echt een bijzonderheid om bekende artiesten live in de studio te ontvangen. Wat dat betreft voel ik mij wel een beetje een trendsetter. Door drukke werkzaamheden en tijdgebrek schieten de artiesten er de laatste tijd zeker bij in, vertelt Tim van Veen. ,De formule is in de loop der jaren wel enigszins gewijzigd. Vocale klanken en andere instumentale producties worden inmiddels naast de elektonische geluiden ook gedraaid. Het gaat ook om de algehele sfeer.

Presentator en samensteller Tim van Veen vraagt de luisteraar na een stressvolle week om zijn of haar eigen beelden bij de gedraaide klanken te maken. Getuige de vele positieve reacties lukt dat nog altijd zeer goed. Uitzending is op vrijdag avond vanaf 23.00 uur. Het programma wordt op de zaterdagavond vanaf 23.00 uur herhaald.