Internos2

Koffietijd

hendrikbosdinnerrequestKoffietijd is een nieuw programma op de donderdagochtend bij Radio Ridderkerk. Het programma met presentator Hendrik Bos wordt uitgezonden tussen 10.00 en 11.00 uur. In het programma wordt een volle pot koffie en gezelligheid op tafel gezet.

Precies goed op smaak voor diegene, die in de koffiepauze even willen genieten van een dosis lekkere muziek. Ook is er iedere week een tip van de dag over koffie tot aan het onderhoud toe. Daarnaast kan ook de persoonlijke werk top 5 samengesteld worden. In het uurtje komen alle muziekstijlen aan bod. Een persoonlijke top5 lijst kan ingestuurd worden via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren op de Ridderkerkse kabel via 107.1 FM, in de vrije ether via 105.7 FM en via internet: www.rtvridderkerk.nl.