Internos2

Riddersportshow

Wekelijks wordt de Riddersportshow uitgezonden op zowel de zaterdag als de zondag. Daarnaast zijn er bij bijzondere sportactiviteiten, zoals extra uitzendingen rondom deze sportactiviteiten, wanneer dat mogelijk is.

In het wekelijkse programma kunnen de luisteraars de wedstrijdverslagen verwachten van de plaatselijke clubs. Als het nu gaat over voetbal, korfbal, handbal, honkbal of andere sporten of (indivuele) sporters. Ze komen allemaal aan bod in de Riddersportshow.

FransBosveldmetGeenTouwAanVastteKnopenOp zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur.

Op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Heeft u als sporter of als vereniging iets te melden, laat het ons weten via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de studio 0180-430777.

De eindredactie van de Riddersportshow is in handen van Frans Bosveld.