Ochtend Humeur

OchtendHumeurMarcoRonaldenFredRonald Koers laat in het midden hoe uw ochtend humeur er uit ziet. Zijn bedoeling is in elk geval uw humeur opgewekt te laten zijn op het vroege zaterdagochtend tijdstip.
Samen met Fred Willemsteijn en Marco de Vroed probeert hij dat te bereiken door naast muziek zijn programma te laderen met opvallend en speciaal nieuws uit de dagbladen, zowel Nationaal als Internationaal.

MultiVlaai stelt gratis vlaaien beschikbaar voor de luisteraars van Radio Ridderkerk. Dat wil zeggen.... aan de meest uitgeslapen Ridderkerker.

Een luisteraar wordt rond 8.15 uur wakker gebeld en met vragen bestookt. Diezelfde luisteraar kan vervolgens een volgend 'slachtoffer' kiezen om uit bed gebeld te worden.

Uitzending is op zaterdag van 08.00 - 10.00 uur

Programmatechniek:  Ronald Koers / Marco de Vroed / Fred Willemsteijn.