Real time web analytics, Heat map tracking

Lien Oostdijck in Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is sinds kort weer te beluisteren. Ook nu weer wordt met een Ridderkerker gesproken, met name over haar betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Komende zondag 11 februari is Lientje Oostdijck (Tante Lien) te gast. Tante Lien heeft, samen met haar man, heel veel betekend voor onder andere de Ridderkerkse jeugd. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.