Real time web analytics, Heat map tracking

Radio Zolderrust in Podium Vis

Op dinsdag 16 januari is er bij Radio Ridderkerk weer een nieuwe aflevering van Podium Vis tussen 20.00 en 22.00 uur van Podium Vis. Presentator Jos Vis richt in het eerste uur de schijnwerper op Radio Zolderrust. Vanaf 1971 zochten 4 vrienden elkaar doordeweeks op om muziek te luisteren en over de meisjes te praten. Door de gemeenschappelijk belangstelling voor muziek en het luisteren naar Veronica en Radio Noordzee wilden de “4” ook een radioprogrammaatje gaan maken.

Er was een bandrecorder, microfoon en een B&O platenspeler, dus er kon worden begonnen. Er werd vooral geluisterd naar Deep Purple, Neil Young, Woodstock, Jimi Hendrix en the Doobie Brothers. Maar toch ook naar James Brown Jackson Five, Ike and Tina Turner. In deze aflevering kijkt Jos samen met hen terug naar toen en draait de muziek van toen en nu. Ook laat hij Radio Zolderrust voor deze gelegenheid “herleven”. Hoe en wie de “4”zijn? Gewoon op 16 januari tussen 20.00 en 22.00 uur afstemmen op RTV Ridderkerk. Om in de stemming te komen, de voornamen van de “4” zijn: Bram, Hans, Mario en Arie, die overigens zo’n 50 jaar geleden allemaal hebben gespeeld bij SV Slikkerveer.

De techniek van Podium Vis is in handen van Dick van der Meer.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.