De Radiojeugd live bij Radio Ridderkerk

In het kader van het Brede School project zijn in de afgelopen weken een aantal kinderen onder leiding van Rio-Sarah Nederveen zich voorbereidt op een echte radio-uitzending. Jonathan, Benjamin, Dio, Damian, Jessy en Alejandro gaan onder de naam De Radiojeugd straks de radio-uitzending verzorgen op woensdagmiddag 6 december 2017.

Op woensdag 6 december tussen 14.30 en 15.00 zijn zij live te horen op Radio Ridderkerk. Daarnaast wordt er ook een reeks vlogs gemaakt om te laten zien wat er allemaal bij komt kijken om een goed programma op de radio te maken.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.