Marjon de Vries in Podium Vis

Op dinsdag 21 november ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Podium Vis weer nieuwe gasten. Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken. In de studio ontvang Jos Vis in het eerste uur dit keer Marjon de Vries.

Zij richtte in 2013 de Stichting Bram op. Deze stichting is een kleinschalige zorginstelling, die in samenwerking met het reguliere basisonderwijs en Yes! Kinderopvang is gestart met een klas voor kinderen met en zonder een (ernstig) meervoudige beperking. Op deze wijze kan de integratie en acceptatie (sneller) voor deze groep bijzondere kinderen worden gerealiseerd.

Marjon de Vries.jpg

In het tweede uur laat presentator Jos Vis u nader kennismaken met Michael Struis en Claire Schoo. Zij zijn in het dagelijks leven niet alleen levenspartners, maar ook zakenpartners. Samen runnen ze Paviljoen Struis Ridderkerk. Zijn ze ook muziekpartners? Jos heeft ze, om daar achter te komen, gevraagd om los van elkaar 4 favoriete muzieknummer mee te brengen naar de studio en aan elkaar te laten horen. Wordt vast spannend en vooral leuk. De techniek van Podium Vis is in handen van Tim Schefers.