ISR in Podium Vis

Op dinsdag 10 oktober ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Podium Vis de Invaliden Sportvereniging Ridderkerk (ISR). Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken.

In de studio ontvang Jos Vis in het eerste uur dit keer de ISR, die al meer dan 40 jaar mogelijkheid tot in- en ontspanning op sportief gebied biedt voor mensen met een lichamelijke beperking. In de studio is onder andere Irene Tholenaars, bestuurslid van de ISR. Zij komt samen met een aantal spelers/leden alles over de vereniging vertellen. Verder wordt er uiteraard ruim aandacht besteed aan de komende activiteiten en evenementen. In het tweede uur laat presentator Jos Vis u nader kennismaken met radio-collega van RTV-Ridderkerk Tim Schefers. Tim Schefers is de vaste technicus van Jos en ook bij andere programma’s doet hij de techniek. Wat hij nog meer doet voor de omroep en vooral ook wat hij in het verleden heeft gedaan en doet in het dagelijks leven, komt allemaal aan de orde. Nieuwsgierig geworden, dan gewoon afstemmen op RTV Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.