3x2 en Ridderkerk Toernooi bij Radio Ridderkerk

Waar het in deze hele week bij Radio Ridderkerk draait om de Jeugdwielertour 3x2, daar sluit op zaterdag 12 augustus ook de Riddersportshow naadloos op aan. Op de zaterdag worden alweer de finales gespeeld van het Ridderkerk Toernooi, dat wordt gehouden op het terrein van Rijsoord.

De laatste ontwikkelingen in de 3x2-klassementen, maar ook wat er onderweg allemaal gebeurt bij de spelletjes, in de karavaan, en de duimlijn hoor je in het programma Radio 3x2, dat deze dagelijks is te beluisteren tussen 08.00 en 19.00 uur. Op zaterdag 12 augustus is de uitzending van 08.00 tot 15.00 uur, waarna de Riddersportshow tot 17.00 uur vervolgt vanuit Rijsoord.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.