Curves Ridderkerk in radioprogramma Meerkamp

In het sportprogramma Meerkamp bij Radio Ridderkerk wordt op dinsdag 16 mei tussen 19.00 en 20.00 uur aandacht besteed aan Curves Ridderkerk. Verslaggever Nico van Us gaat kijken aan de Jan Steenstraat 4a in Ridderkerk wat Curves nu precies inhoud. Curves is namelijk een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De presentatie van Meerkamp is in handen van Dick van der Meer.

Meerkamp is het wekelijks sportprogramma op de dinsdagavond te beluisteren bij Radio Ridderkerk tussen 19.00 en 20.00 uur.  De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren op de Ridderkerkse kabel via 107.1 FM, in de ether via 105.7 FM, via de mobiele APP De Lokale Omroep en via internet: www.rtvridderkerk.nl .