Internos2

De Fik Erin speelt live in Lekker Hollands

Op vrijdag 21 april is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in de kantine in het tweede uur van het programma de Nederlandstalige band De Fik Erin, die live zullen gaan spelen tussen 18.00 en 19.00 uur. Meer over deze band uit Raamsdonksveer en hun nieuwste album ‘Wie niet waagt, die niet wint’ is te vinden op hun website: www.band-defikerin.nl.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 321, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.