Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Marjon de Vries in Podium Vis

Op dinsdag 21 november ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Podium Vis weer nieuwe gasten. Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken. In de studio ontvang Jos Vis in het eerste uur dit keer Marjon de Vries.

Lees meer...

Perry Zuidam in Lekker Hollands

Op vrijdag 10 november is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in zijn programma zanger Perry Zuidam, die komt praten over zijn nieuwe album ‘Over leven en liefde’.

Lees meer...

Mot Wat live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 9 november de formatie Mot Wat in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. De band Mot Wat bestaat uit vijf enthousiaste mannen die oude bluesklassiekers herschrijven en er een motwat-sausje over gooien.

Lees meer...

Hendrik Bos is op zoek naar jou

Radiopresentator Hendrik Bos is op zoek naar jou in zijn radioprogramma Dinner Request, dat elke dinsdag te beluisteren is tussen 17.00 en 19.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma Dinner Request is gevarieerd voor jong en oud. Vrijwel alle muziek categorieën komen aan bod.

Lees meer...

The Empyrean scoort demo van de maand

De formatie The Empyrean scoort met het nieuwe album The Forlorn de demo van de maand in het radioprogramma SensatieGeneratie bij Radio Ridderkerk, dat op zaterdag 28 oktober wordt uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur. De muzikanten Nevyn van Nugteren, Ramyc van Nugteren en Jippe van Niel vormen samen de formatie The Empyrean en brachten dit jaar de plaat The Forlorn uit.

Lees meer...