Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Internos2

Slow Burners (B) live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 27 april de Belgische formatie Slow Burners in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. De formatie ‘Slow Burners’ is de muzikale ontdekkingsreis van vijf muzikanten die elkaar per toeval tegenkwamen in de zomer van 2016.

Lees meer...

De Fik Erin speelt live in Lekker Hollands

Op vrijdag 21 april is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in de kantine in het tweede uur van het programma de Nederlandstalige band De Fik Erin, die live zullen gaan spelen tussen 18.00 en 19.00 uur. Meer over deze band uit Raamsdonksveer en hun nieuwste album ‘Wie niet waagt, die niet wint’ is te vinden op hun website: www.band-defikerin.nl.

Lees meer...

Miriam Renzen belicht ‘Kinderen in Armoede’ in Breed Belicht

Op woensdag 19 april 2017 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending Miriam Renzen. Het motto op deze woensdagmorgen is een thema-uitzending rond ‘Kansen geven aan kinderen in Armoede‘.

Lees meer...

Lee Towers in ´The Story Of´

Op zondag 16 april staat de Ridderkerkse zanger Lee Towers centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk, dat wordt uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Lee’s echt naam is Leen Huijzer en hij is geboren in Bolnes. In de periode 1961-1975 vinden we Leen al terug in een aantal dansorkesten en popgroepen als de Swallows en later Jumping Dynamites.

Lees meer...

Kerkdienst op Goede Vrijdag bij Radio Ridderkerk

Op vrijdag 14 april is het 'Goede Vrijdag'. Radio Ridderkerk verzorgt deze avond een extra uitzending van het programma ‘Ridderkerk en de Kerken’ met een kerkdienst uit de 'Opstandingskerk' in Rijsoord. De uitzending begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Lees meer...