Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Zaterdag 27 mei Politiek Café bij Radio Ridderkerk

Aanstaande zaterdag 27 mei is er weer een nieuwe aflevering van het programma Politiek Café tussen 13.00 en 14.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma wordt gepresenteerd door Eric Harreman, die met de Ridderkerkse politiek partijen de stand van zaken door zal nemen. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de afgelopen maandagavond gehouden gemeenteraadsvergadering, welke door het grote aantal onderwerpen in de raad al de tweede is van deze maand.

Lees meer...

New Timeless in Lekker Hollands

Op vrijdag 26 mei is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in de studio de formatie New Timeless in het eerste uur van het programma. Zij presenteren in de show hun nieuwe single ’Ik draai er niet om Heen‘.

Lees meer...

Karin Kayadoe in Breed Belicht

Op woensdag 24 mei 2017 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending Karin Kayadoe en Ben Neuschwander van Leefbaar Ridderkerk.

Lees meer...

RTV-Ridderkerk neemt afscheid van Rene Belder

Afgelopen woensdag 17 mei werd aan het einde van de vergadering van het Programma Beleidsbepalend Orgaan (PBO) afscheid genomen van PBO-voorzitter Rene Belder, die inmiddels aan het einde van zijn statutaire termijn als lid van het PBO was gekomen. RTV-Ridderkerk voorzitter Hans Magito bedankte Rene voor zijn positieve en enthousiaste inbreng in het toezichthoudende orgaan van de (publike) lokale omroep. 

Lees meer...

Politiek Café bij Radio Ridderkerk

Aanstaande zaterdag 20 mei is er weer een nieuwe aflevering van het programma Politiek Café tussen 12.00 en 13.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma wordt gepresenteerd door Eric Harreman, die met de Ridderkerkse politiek partijen de stand van zaken door zal nemen. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de afgelopen donderdagavond gehouden gemeenteraadsvergadering, waarin onder andere de toekomstvisie over de accommodaties in Bolnes is besproken.

Lees meer...