Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Radio Zolderrust in Podium Vis

Op dinsdag 16 januari is er bij Radio Ridderkerk weer een nieuwe aflevering van Podium Vis tussen 20.00 en 22.00 uur van Podium Vis. Presentator Jos Vis richt in het eerste uur de schijnwerper op Radio Zolderrust. Vanaf 1971 zochten 4 vrienden elkaar doordeweeks op om muziek te luisteren en over de meisjes te praten. Door de gemeenschappelijk belangstelling voor muziek en het luisteren naar Veronica en Radio Noordzee wilden de “4” ook een radioprogrammaatje gaan maken.

Lees meer...

GroenLinks in Politiek Café in Verkiezingstijd

Afgelopen zaterdag 13 januari was in het radioprogramma Politiek Café in Verkiezingstijd bij Radio Ridderkerk de beurt aan GroenLinks om de kiezers te overtuigen waarom er met de Gemeenteraadsverkiezing van 21 maart aanstaande juist op deze partij gestemd moet worden.

Lees meer...

Herhaling Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk stopte in 2014 doordat presentator Ger Schilt ziek werd. Hij had het programma gepresenteerd vanaf 1986 en interviewde tot het moment van stoppen rond 500 Ridderkerkers van allerlei pluimage.

Lees meer...

Zorg en Ondersteuning in 2018 in Breed Belicht

Op woensdag 10 januari 2018 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending mevrouw Arianne Ripmeester, raadslid van de PvdA. Op deze woensdagmorgen belicht Arianne Ripmeester de zorg en ondersteuning voor jongeren en ouderen in 2018.

Lees meer...

Zilveren microfoon voor Aad de Bruijn

Op de nieuwjaarsreceptie van RTV-Ridderkerk spelde voorzitter Hans Magito de zilveren microfoon op bij medewerker Aad de Bruijn, die in 1992 startte bij Radio Ridderkerk als medewerker bij de evenementencommissie en de kantine. Later kwam daar ook verslaggever van de Riddersportshow bij, waarbij Aad als de vaste verslaggever van wedstrijden van Slikkerveer is geworden. Inmiddels heeft Aad ook al een aantal afleveringen van de Riddersporshow gepresenteerd vanuit de studio en ook dat bevalt prima.

Lees meer...