Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Claptunes live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 21 september de formatie Claptunes in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. Claptunes zijn vier muziekvrienden, die veel ervaring hebben, maar spelen met de energie van jonge honden.

Lees meer...

Raadsleden in Breed Belicht

Op woensdag 20 september 2017 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending de raadsleden Irene Parren en Hans Ipskamp. De toekomstvisie van Ridderkerk vanuit hun ooghoeken is onderwerp van gesprek.

Lees meer...

Wim van Wingerden en Erwin Gabeler in Podium Vis

Op dinsdag 19 september ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Podium Vis Wim van Wingerden. Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken.

Lees meer...

Kees Versluys in Lekker Hollands

Op vrijdag 15 september is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen heeft in het eerste uur van 17 30 tot 18 00 uur Kees Versluys in de studio, die komt praten over zijn nieuwe hit ‘Morgen is nog heel ver weg’.

Lees meer...

Mr. Boogie Woogie live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 14 september Mr. Boogie Woogie in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. Boogie Woogie en Rhythm & Blues. Tijdloze muziek die mensen al ruim honderd jaar in beweging krijgt. Muziek waar je als kroeg-, theater-, feest- of festivalganger gewoonweg niet omheen kunt.

Lees meer...