Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Meerdere artiesten in Lekker Hollands

Op vrijdag 21 juli is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen heeft in het eerste uur van zijn programma twee telefonische interviews met zangeres Colinda en zanger Willem Barth.

Lees meer...

Jong talent bezocht studio Radio Ridderkerk

In de afgelopen weken werd door Jamilia de Jong, Sem van der Ploeg en Maykel Vermeulen van OBS de Reyer hard gewerkt aan hun eigen radio-uitzending ‘Live Summer Specials’. Op woensdag 28 juni was het dan eindelijk zover. Enthousiast en vol energie bestormden de drie radio-dj’s in de dop de studio van Radio Ridderkerk. In het begin wat nerveus, maar met volle overgave namen zij voor een half uur tijd het programma Riddermatinee over. Onder de technische leiding van Michel van der Graaf en Hans Magito zenden de kinderen een zelfgemaakte, maar vooral fantastische radio uitzending uit.

Lees meer...

Two Shakes of a Lamb's Tail live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 20 juli de formatie Two Shakes of a Lamb’s Tail in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Lees meer...

Politiek Café bij Radio Ridderkerk

Aanstaande zaterdag 8 juli is er weer een nieuwe aflevering van het programma Politiek Café tussen 12.00 en 13.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma wordt gepresenteerd door Eric Harreman, die met de Ridderkerkse politiek partijen de stand van zaken door zal nemen.

Lees meer...

Radio Ridderkerk live vanaf Food en Greenmarkt

Aanstaande zaterdag 1 juli worden tussen 10.00 en 16.00 uur alle programma’s live vanaf de derde Food en Greenmarkt gepresenteerd. Deze bijzondere markt wordt door de Kledingbank en FoodCompany georganiseerd op het voormalige marktplein aan de dr. Colijnstraat in het Ridderkerkse centrum. Verschillende muzikale activiteiten en modeshows vinden er plaats op het podium. Met een lange live-uitzending doet Radio Ridderkerk verslag van deze bijzondere markt.

Lees meer...