Internos2

Donateur

Het verzorgen van alle uitzendingen van RTV-Ridderkerk via zowel Radio Ridderkerk als TV Ridderkerk en de website www.rtvridderkerk.nl wordt uitsluitend met vrijwilligers gedaan.

U als inwoner van Ridderkerk, maar met de komst van het internet tegenwoordig ook u als betrokkene of geïnteresseerde van ver daarbuiten, op de hoogte houden van de laatste actualiteiten, het wel en wee van uw omroep kan niet zonder de inbreng van vrijwilligers en donateurs.

Donateur wordt u al vanaf € 15,-, maar minder mag uiteraard ook. Wilt u donateur worden, mail u dan uw aanmelding door naar respectievelijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .