Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Velen handen en blije gezichten tijdens de NLdoet editie

Afgelopen weekend deden een 8-tal organisaties mee met de grote vrijwilligersactie NLdoet van het Oranjefonds. Aafje Reijerheem, Het Knaagspoor, De Bun, De Fakkel, Riederborgh, Stg. Tulp, Scouting Sint Joris en Natuurbeheer Waalbos grepen deze gelegenheid aan om iets extra's voor de bewoners te doen of tuin en terrein op te knappen.

 

 

De weersomstandigheden hielpen daar goed aan mee. Overal waren groepen vrijwilligers gezellig bezig met de nodige binnen- en buitenklussen. Reijerheem had versterking van extra vrijwilligers, de stagiaires van het Knaagspoor hadden hun handige vrienden meegenomen en de Riederborgh kon zich verheugen met een team medewerkers van supermarkt DIRK, locatie centrum.

 

 

Elders in het land waren traditiegetrouw leden van de Koninklijke familie aan de slag. Rollators en rolstoelen werden schoongemaakt en afgesteld, konijnenhokken gemaakt, pannenkoeken gebakken, tuinen zomer klaar gemaakt, terras en balkons voorzien van bloembakken, wilgen gesnoeid en schilderijen gemaakt. Zaterdag aan het eind van de middag zag alles er fris en fleurig uit en hadden alle bewoners stralende gezichten. Landelijke waren er 9.828 klussen waar ruim 350.000 vrijwilligers aan meededen.

 

2018 03 12Velehandenenblijegezichten

 

Foto’s: Marijke Rosmolen Fotografie