Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Geslaagd Jubileum uitvoering bij Sursum Corda

In een lekker gevulde Opstandingskerk in Rijsoord werd de Jubileumuitvoering van de Christelijke muziekvereniging Sursum Corda gehouden. Dit jaar was het thema 100 jaar muziek. Daar onze vereniging dit jaar 100 jaar bestaat. De bezoekers werden welkom geheten door personen in kleding uit 1900 en traden de kerk binnen over de rode loper.


Alle onderdelen van de vereniging hebben zich gepresenteerd. Er kon geluisterd worden naar verschillende muziekstukken maar ook gekeken worden naar de verschillende shows. Tijdens deze avond werd voor het eerst ons Jubileumstuk River Town Sketches en The Crows, bestaande uit een concertdeel en een mars gespeeld. De componist gaf speciaal uitleg hoe dit stuk was ontstaan.


Helaas hebben op deze avond ook afscheid moeten nemen van onze majorette groepen en door nog een keer hun shows te presenteren is er nu echt een eind gekomen aan dit onderdeel van onze vereniging.


In de Oudheidskamer is er ook nog onze Jubileum expositie, deze is te bekijken tot 14 april. Onze volgende activiteiten zijn een zomeravondconcert onder de Plu op 8 juni of bij Strevels zicht op 14 juni beiden vangen aan om 19.30 uur. Heeft u ook zin om muziek te komen spelen, kom gerust op de oefenavond kijken in ons clubgebouw. U bent van harte welkom !