Real time web analytics, Heat map tracking

Stormschade in Ridderkerk relatief beperkt

Waar in onze regio code rood gold voor wat betreft het weer en de schade na de eerste verwachtingen landelijk gezien in de miljoenen gaat lopen, daar kwam Ridderkerk er voor zover bij de redactie bekend is relatief redelijk vanaf.

Er waren wel verschillende meldingen van omgewaaide bomen aan de Geerlaan, op het schoolplein van basisschool de Wingerd en bij KCR, dat ook nog een aantal dugouts omver gewaaid zag.

Aan het Kloosplantsoen moest ook de politie te pas komen om de straat af te zetten vanwege het vallen van metalen platen vanaf de dertiende verdieping van een flat. Bij voetbalvereniging Slikkerveer is het complete hekwerk aan de achterzijde van het hoofdveld met sponsordoeken afgebroken en op het veld terecht gekomen. Ook in particuliere tuinen bleven niet alle bomen overeind. Er is verder niemand gewond geraakt.

Foto Martijn Hueck