Real time web analytics, Heat map tracking

Vrijwilligers voor Vluchtelingenwerk

Vanuit veel delen van de wereld zijn mensen op de vlucht. Deze vluchtelingen vestigen zich in landen waar ze met onbekende zaken geconfronteerd worden. Het is fijn als er mensen zijn die hen daarbij willen en kunnen ondersteunen. Vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben ontvangen, kunnen beginnen met het opbouwen van een nieuw bestaan. Vluchtelingenwerk begeleidt vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan.

Connect2Act zoekt vrijwilligers voor Vluchtelingenwerk. Er wordt gezocht naar vrijwilligers voor administratieve ondersteuning, maatschappelijke begeleiding, taalcoaches en het thuis bezoeken van cliënten en begeleiden naar instanties. De vrijwilliger is bij voorkeur één dag of twee dagdelen per week beschikbaar en krijgt professionele begeleiding, een inwerkprogramma, scholing en trainingen. Ook heeft de vrijwilliger recht op een onkostenvergoeding, is hij of zij tijdens werktijd WA-verzekerd en heeft hij of zij een ongevallen verzekering.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Connect2Act via 0180 – 430440 of via . Meer weten over vrijwilligerswerk in Ridderkerk? Bezoek www.connect2act.nl .