Weer veel belangstelling voor Terug-Kom-Dag Tentweek Slikkerveer

Afgelopen zaterdag 13 januari was er de jaarlijkse Terug-Kom-Dag van de tentweek in Slikkerveer. Rond tien uur stroomde de grote zaal en jeugdzolder van de Wilhelminakerk vol met 120 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Het thema was net als afgelopen zomer “(T)opsurvival”. De kinderen konden weer genieten van het toneelstuk van Oki en Doki, het Bijbelverhaal over Daniël in de leeuwenkuil en het knutselen. Tussen de middag waren de broodjes knakworst erg in trek.

Dat gaf weer genoeg energie om ’s middags mee te doen aan spelletjes. De tieners hebben een speurtocht met walkie talkies gedaan. Voor we er erg in hadden was het twee uur en was de dag alweer voorbij. We kijken uit naar de zomer, dan staat de tent weer in het Electropark in Slikkerveer van 20 t/m 25 augustus. We hopen jullie allemaal weer te zien in de laatste week van de zomervakantie. Foto’s van de Terug-Kom-Dag zijn te vinden op de website www.wilhelminakerkslikkerveer.nl .

2018 01 13tentweek1

2018 01 13tentweek2