Sursum Corda Rijsoord sluit 2017 af en luidt 2018 in

Met de laatste week van het jaar begon de Eindjaarsactie: de oliebollen en appelflappen. Als een geoliede diesel werd het ‘bedrijf’ in werking gezet: Op alle fronten waren gedreven ‘arbeiders’ aan het werk.

Het werd uiteindelijk weer een groots resultaat, maar liefst een netto opbrengst van ruim € 2.000,-- mocht er aan de kas worden aangevuld. Met dank aan Dirk aan de Havenstraat omdat daar weer een verkooppunt gerealiseerd mocht worden. Heel veel werk verricht en dus heel veel Euro’s opgebracht met bijzonder veel dank ook aan al de vrijwilligers die met plezier iedere keer weer komen helpen en er gaat gewoon bij leven en welzijn een herhaling komen, óp voor de komende keer!

En vrijdagavond j.l. werden de jubilarissen gehuldigd tijdens de Nieuwjaarsreceptie: Senna Striegel 5 jaar, Eline van Driel 12,5 jaar, Elze van Schaik 12,5 jaar en Teun van Vugt 60 jaar. Met de nodige versierselen en oorkondes en bloemen en natuurlijk de bijbehorende speeches werd de avond bijzonder gezellig afgesloten en konden de vele aanwezigen terug kijken op een bijzonder druk jaar. Maar ook de vooruitblik werd belicht en er staat de vereniging heel wat te gebeuren. Het gaat een feestelijk jaar worden, de vereniging bestaat dit jaar 100 jaar en er staan diverse activiteiten gepland.

De vereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden. Men hoeft niet jong te zijn om te leren spelen of drummen. Laat u inlichten als u interesse heeft en bezoek de site: www.sursumcordarijsoord.nl