Samenwerkingsverband Ridderkerkse coaches proosten op nieuwe jaar

In Ridderkerk zijn een aantal coaches van verschillende zorginstellingen een samenwerkingsverband aangegaan in een netwerk, waarbij de onafhankelijkheid van het eigen bedrijf gehandhaafd blijft. Het doel van dit netwerk is het gezamenlijk organiseren van workshops en het delen van kennis met betrekking tot behandelmethoden.

Dit laatste is van belang omdat de mensen, die bij deze zorginstellingen komen vaak complexe problemen hebben en daarbij diverse zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld iemand, die in een rouwproces is gekomen, door verlies van familie of vrienden of verlies van werk kan hierdoor een burn-out krijgen met daarnaast problemen met de gezondheid en in de relationele sfeer. De oplossing is dan om deze problemen niet afzonderlijk te bekijken, maar als een geheel te zien en gelijktijdig te behandelen.

Binnenkort is er meer informatie over dit samenwerkingsverband te lezen op de gezamenlijke website, die nog in aanbouw is.

Op foto 1 van links naar rechts:
Angela Kranendonk, diëtiste bij Voedingsadviesbureau De Winter
Hennie Gelok, personal coach bij La Comelle Coaching
Belia Visser, burn-out coach en ademcoach bij Air-Ademcoaching
Tineke van Sleen, coach oudere zorg en jobcoach bij Van Sleen Training en Innovatie
Geke Boeringa, relatiecoach, mindfullnes en EMDR bij Coachpraktijk Mindcare
Joan Wittekoek, coach bij Maritha, Praktijk voor Rouw- en Verliesbegeleiding
Marjet van Noordenne, kindercoach bij Lowstercoaching
Mieke Mudde, kunstzinnig, dynamisch, systemisch Coach, naam van haar praktijk is Mieke Mudde

De namen van de overige netwerkcoaches:
Kees Stolk, coach startende ondernemers bij Advies en Coaching Kees Stolk
Martinette Wijngaard, burn-out coach bij Stap voor Stap in Beweging