1e Cultuursafari door Ridderkerk geslaagd

Van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 november 2017 vond de 1e Cultuursafari plaats in Ridderkerk. Wat was het leuk! 315 leerlingen van het Farel College maakten al fietsend door Ridderkerk kennis met The Big Five, vijf culturele instellingen in Ridderkerk: Bibliotheek AanZet, Building Arts, De Loods, Muziekschool Ridderkerk en Studio Lemarez.

Op woensdag 8 november opende wethouder Marten Japenga de Cultuursafari Ridderkerk officieel in De Loods. Het Gemini College en het Maximacollege gaan later in het schooljaar op Cultuursafari.

De culturele instellingen werken met elkaar samen om voor deze leerlingen een enerverend en uitnodigend programma samen te stellen. Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur organiseert de Cultuursafari in samenwerking met de culturele instellingen en bedankt de gemeente Ridderkerk voor het mogelijk maken van deze 1e Cultuursafari in Ridderkerk. Meer informatie vind je op www.onderwijs-cultuur.nl.2017-11-08CultuursafariRidderkerk1.jpg2017-11-08CultuursafariRidderkerk2.jpg