''Help onze dochter aan een leven''

Op de website www.mijngevechttegenlyme.nl  is te lezen hoe het leven van de zeer zieke 28-jarige Marjolein Hoogendam uit Ridderkerk er op dit moment uit ziet. Ongeveer 13 jaar geleden is zij ziek geworden door een tekenbeet. Daardoor heeft zij de ziekte van Lyme opgelopen en nog de co-infectie Bartonella.

Vanwege de in-accurate lymetesten in Nederland is dit pas na 11 jaar ontdekt door haar bloed in het buitenland te laten testen.

Hierdoor ligt zij 95% van de dag op bed, zit vaak in de rolstoel en heeft zij veel zorg nodig. Eind oktober is er ook nog een goedaardige tumor in haar lever hebben gevonden, die verwijderd moet worden, maar een operatie kan nu niet, daar is ze te zwak voor.

Voor de behandeling tegen Lyme is minimaal € 35.000,- nodig, waarvoor inmiddels de helft al is gedoneerd. U kunt doneren via de website: www.mijngevechttegenlyme.nl  maar ook rechtstreeks doneren op rekeningnummer: NL10 RABO 0323 1477 12 op naam van I. Hoogendam-Nuesink eo Marjolein Hoogendam.

Help onze dochter aan een leven! - Dream or Donate