Connect2Act zoekt vrijwilligers voor buurtbus en vluchtelingenwerk

De buurtbus vergroot de bereikbaarheid van Ridderkerkse inwoners en is een vorm van openbaar vervoer uitgevoerd door vrijwilligers. Connect2Act zoekt klantgerichte vrijwilligers die het leuk vinden om met passagiers om te gaan en diensten van maximaal 4,5 uur willen rijden (van maandag t/m zaterdag). Het gaat om een 8-personenbus waarvoor het autorijbewijs vereist is.

Ook zoekt Connect2Act vrijwilligers voor vluchtelingenwerk. Vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben ontvangen, kunnen beginnen met het opbouwen van een nieuw bestaan. Vluchtelingenwerk begeleidt de vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Er wordt gezocht naar vrijwilligers die baliewerkzaamheden willen doen, zoals ontvangst, eenvoudige vragen/verzoeken afhandelen en doorverwijzen naar het spreekuur. Het gaat om minimaal twee dagdelen per week, in te zetten van maandag t/m vrijdag. Vluchtelingenwerk zoekt ook nog vrijwilligers voor huisbezoek, taalcoaches en maatschappelijk begeleiders.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Connect2Act via 0180 – 430 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer weten over vrijwilligerswerk in Ridderkerk? Bezoek www.connect2act.nl .