Promotour voor vrijwilligersorganisaties

Vrijdag 1 september staat Connect2Act van 13.00 tot 16.00 uur weer met de Promotour op het St. Jorisplein in Ridderkerk. Tijdens deze tour staat vrijwilligerswerk centraal. De tour is elk jaar weer gezellig en een succes.

Wil jouw organisatie ook mee doen aan deze veelkleurige en gezellige vrijwilligersmarkt? Non-profit organisaties kunnen hun eigen organisatie/vereniging promoten, nieuwe contacten leggen en vrijwilligers werven. Connect2Act zorgt voor de kramen. De kraam kan naar eigen wens ingericht worden en vrijwilligersorganisaties hebben de gelegenheid om het winkelend publiek enthousiast te maken om bij hen vrijwilligerswerk te gaan doen en eventueel leuke gadgets uit te delen. De SLOR/RTV Ridderkerk verzorgt muziek en interviews met alle deelnemers en zenden deze uit via hun eigen kanaal.

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Connect2Act via 0180 – 430 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk www.connect2act.nl voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Ridderkerk.