Sluit aan bij het programmateam van De Loods

Het programmateam (voorheen programmaraad) is een belangrijk onderdeel van De Loods. Het afgelopen anderhalf jaar leverde dit team een grote bijdrage aan verschillende activiteiten en evenementen die in De Loods werden georganiseerd. Na de zomervakantie wil De Loods starten met een nieuw team. Wil en kun jij een bijdrage leveren? Meld je dan aan!

Wat doet het programmateam?
Het programmateam helpt mee met het opzetten van evenementen, denkt en beslist mee over de programmering en geeft adviezen en tips aan de coördinator van De Loods.

Eén keer in de maand komt het team samen om zaken te bespreken omtrent de programmering. Dan worden onder andere aanvragen of ideeën voor nieuwe feesten die vanuit jongeren en/of de werkgroep(en) worden ingediend beoordeelt, besproken hoe verbeteringen in evenementen en/of activiteiten kunnen worden aangebracht en nieuwe evenementen en/of activiteiten bedacht of ontwikkelt.

Lid worden?
Ben jij tussen de 15 en 23 jaar, heb jij ideeën over hoe De Loods nog leuker kan worden of wil je graag je steentje bijdragen aan het opzetten van evenementen? Meld je dan aan via info@deloodsridderkerk of neem contact met ons op via Facebook of Instagram. Er is ruimte voor zes leden. Naast de vaste leden, wordt het programmateam tijdens de maandelijkse meetings ondersteund met één lid vanuit de Ridderkerkse Jongerenraad.

Check voor meer informatie over het programmateam, activiteiten of de weekendprogrammering: www.deloodsridderkerk.nl.