Connect2Act zoekt vrijwilligers voor ‘het busje’

Sinds april beschikt Sport en Welzijn (SenW) over een 9-personenbus om kwetsbare mensen en groepen binnen Ridderkerk en naaste omgeving te vervoeren, zodat ook zij sociale activiteiten kunnen (blijven) bezoeken. Voor de bezetting van het chauffeurswerk is Connect2Act nog op zoek naar vrijwilligers.

Het busje rijdt van maandag tot en met vrijdag, de diensten zijn tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Er is plaats voor chauffeurs met ervaring in het rijden met een groter voertuig (personenbus, camper, vrachtauto), die minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar zijn. Daarnaast is een sociale instelling van belang, behalve het bemensen van de bus wordt van de chauffeur verwacht dat ze de klanten zo nodig ondersteunen met in- en uitstappen. Het busje beschikt over een rolstoellift.

Voor de vrijwilligers zorgt Connect2Act voor de vrijwilligersvoorwaarden, zoals een overeenkomst en een verzekering. Voor de kandidaten behoort een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag tot de intake.

Heb jij interesse, wil je meer informatie of een uitgebreide taakomschrijving? Neem dan contact op met Connect2Act via 0180 – 430 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bekijk www.connect2act.nl  voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Ridderkerk.