Internos2

Jong ontmoet oud tijdens paasontbijt

Dinsdag 11 april verzamelden kinderen van De Bongerd (groep 7), De Botter (groep 4), wijkbewoners en de bewoners van de Reyerheem zich in het ontmoetingsplein voor een paasontbijt.

Veel vrijwillige handen dekten de tafels in de Reyerheem en versierden deze. Jong en oud druppelden vanaf 9.15 uur langzaam binnen en de tafels werden gemengd gevuld. Onder het genot van croissants, broodjes, koffie/thee, sapjes en gekookte eieren werd er vrolijk gekletst. Er ontstonden ook opa/oma – kleinkind gesprekken. Tijdens het eten lazen twee kinderen van De Bongerd een gedicht voor en zongen de kinderen van De Botter een paaslied. Team Wijk Idee Drievliet-’t Zand zorgde ervoor dat niemand met lege handen naar huis of school ging. De kinderen ontvingen een chocoladepaashaas en de bewoners en vrijwilligers ontvingen een zakje paaseieren. De sfeer was gemoedelijk en gezellig.

Het paasontbijt was een geslaagde samenwerking tussen vrijwilligers, Team Wijk Idee Drievliet – ’t Zand, Aafje Reyerheem, CBS de Bongerd, OBS de Botter en De Brede School Drievliet.