Lente / Paasgroet in Drievliet/ ‘t Zand

Ook dit jaar heeft Teamwijkidee3viet/tZand weer een lente / paasgroet naar bewoners in de wijk gestuurd. Er zijn in de week voor Pasen 1500 kaarten de deur uit gaan, de kaarten voor de bewoners van Reijerheem, Ronde Sant + aanleunwoningen, De Bun, Salem,  zijn zelfs zoals ieder jaar persoonlijk geschreven.

Maar ook de bewoners in de aanleunwoningen in de Karper, Vlietplein, Brasemflat, Torenmolenflat, en div flats in de wijk het Zand hebben een lentegroet ontvangen. Zo hopen we vanuit het Teamwijkidee3vliet/ t Zand te laten zien dat we met onze activiteiten aan iedereen in de wijk denken, onder deze wijkbewoners zijn ook bewoners die nooit aan onze activiteiten mee kunnen doen, en op deze manier willen we laten blijken dat iedereen er bij hoort in de wijken Drievliet en het Zand!

Zo organiseren we ook 2 x per maand de inloopmiddag, gezellig samen met wijkbewoners onder het genot van een kopje koffie/thee contact hebben met elkaar,ook sluiten we aan bij andere activiteiten in de wijk. Samen met Aafje Reijerheem organiseren we ook de Buurt Bingo,elke laatste vrijdag van de maand. Ook daar bent u / jij als wijkbewoner van harte welkom.

Voor meer info over onze activiteiten kijk op onze website: www.teamwijkidee.nl