Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Intocht Sinterklaas Rijsoord

Op zaterdag 18 november kwam Sinterklaas al alle vroegte aan in Rijsoord. Evenals voorgaande jaren arriveerde de Sint met zijn Pieten per boot aan de Waalweg ter hoogte van 'Ross Lovell'. Sinterklaas werd ontvangen door de Oranjevereniging, waar hij vertelde dat hij in Nederland altijd eerst Rijsoord aandoet en daarna pas de rest van het land langsgaat.

Lees meer...

Genomineerden BAR-ondernemersprijzen bekend

Uit ruim 100 voorgedragen ondernemers hebben de 5 jury’s van de ondernemersprijzen 25 ondernemers geselecteerd. Zij gaan door naar de jurygesprekken, welke op maandag 4 december plaatsvinden in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Hierna blijven per award 3 finalisten over.

Lees meer...

Meer schuldhulpmaatjes, maar nog niet genoeg

Eerder dit jaar hield Schuldhulpmaatje Ridderkerk een actie om nieuwe vrijwilligers te werven. Aan deze actie hield men vijf nieuwe vrijwilligers over. Dankzij hen kunnen weer meer mensen in nood bijgestaan worden. Er zijn echter helaas steeds meer en meer Ridderkerkers die in de schulden belanden. En hier zelf niet uitkomen. Daarom is het belangrijk dat dit werk van Schuldhulpmaatje kan worden uitgebreid en nog meer vrijwilligers zich aansluiten bij de huidige groep.

Lees meer...

Ridderkerk agenda

Zelf uw agendaberichten opgeven voor regio Ridderkerk ? Voor instellingen, verenigingen en organisaties in Ridderkerk die een goed doel nastreven en geen winstoogmerk hebben, is er de mogelijkheid om gratis mededelingen te doen via Radio Ridderkerk.

 

Deze mededelingen kunnen van allerlei aard zijn. Bijvoorbeeld evenementenberichten, uitgaanstips van voorstellingen en optredens, sportberichten, aankondigingen, gemeente- en politieberichten, jubilea en festiviteiten.

 

Vanwege de grote belangstelling voor onze rubriek hebben we een paar kleine spelregels. Bovendien is uw bericht dan ook terug te lezen op onze kabelkrant.
• aanleveren uitsluitend via e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. );
• het agendabericht moet lokaal van aard zijn;
• het agendabericht mag niet commercieel zijn;
• de redactie behoudt het recht om agendaberichten in te korten of niet te plaatsen.

 

Verder is er de mogelijkheid om in overleg met onze redactie programma’s te maken over belangrijke informatieve onderwerpen.

Lees meer...

Intocht Sinterklaas in Rijsoord

De intocht in Rijsoord van Sinterklaas zal aanstaande zaterdag 18 november om 09.30 uur plaatsvinden. Evenals voorgaande jaren hoopt de Sint met zijn Pieten per boot te arriveren aan de Waalweg ter hoogte van 'Ross Lovell'. Muziekvereniging “Sursum Corda” zal de Sint begeleiden op zijn rondrit door Rijsoord.

Het kinderfeest zal ook dit jaar plaatsvinden na afloop van de rondrit in de Gereformeerde kerk aan de Rijksstraatweg 95. Leden van de Oranjevereniging kunnen gratis naar binnen. Niet leden betalen € 2,50 per persoon.