Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Internos2

Brandweer en nieuwe trucks bij truckrit

Traditiegetrouw werd op Koningsdag door stichting Help eens een handje de truckrit voor verstandelijk beperkten georganiseerd. Bijna honderd (vracht)auto's namen deel aan de optocht. De brandweer was ook weer aanwezig met twee tankautospuiten. Zij sloten qua deelnemers de stoet toeterende wagens.

Lees meer...

Connect2Act dankt vrijwilligers

Na vele jaren trouwe dienst dankt Connect2Act twee dierbare vrijwilligers Arie van Drunen en Niesje Melchior voor hun dienstbaarheid en loyaliteit. Beiden hebben zich meer dan 15 jaar ingezet als vrijwilliger en zijn helaas genoodzaakt te stoppen met het vrijwilligerswerk wegens gezondheidsredenen.

Lees meer...

Muzikanten gezocht…….

Muziekvereniging Excelsior Bolnes is op zoek naar spelers op:

Lees meer...

Ridderkerkse zanger Nax brengt nieuwe single uit

Na bij drie jaar van stilte is deze week de nieuwe single uitgebracht van de Ridderkerkse zanger Nax (Xander Stok). De voormalig frontman van The New Shining besloot in 2014 te stoppen met de band en solo door te gaan. In de tussentijd leerde hij zichzelf alle instrumenten aan en bleef nieuwe liedjes schrijven. De nieuw single 'Sing Me A Song' is al weer goed ontvangen bij de landelijke zenders. Op 15 mei verschijnt het debuut album 'Heart Fire Home'.

Lees meer...

Arjan 't Jong krijgt lintje in Zwijndrecht

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werd in Zwijndrecht een in Ridderkerk zeer actieve vrijwilliger in het zonnetje gezet met een koninklijke onderscheiding. Arjan 't Jong werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau in zijn woonplaats door burgemeester Dominic Schrijer tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bethelkerk. Met maar liefst 14 decorandi was men in Zwijndrecht uitgeweken van het gemeentehuis naar de kerk aan de Rotterdamseweg.

Lees meer...