Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Opening onderdoorgang onder de Rijksstraatweg

Donderdagmiddag 22 maart opende Volbregt Smit (bestuurslid van de GRNR) met een druk op de knop de waterkeringsdeur, waarmee de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg officieel werd geopend. De onderdoorgang Rijksstraatweg is op vrijdag 23 maart aan het eind van de middag opengesteld voor verkeer.

Lees meer...

Definitieve uitslag gemeenteraadsverkiezingen

De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Ridderkerk is bekend. Het opkomstpercentage lag dit keer op 54,42%. Dat is 1,36% meer dan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De meeste stemmen gingen naar Partij 18PLUS en SGP, gevolgd door Echt voor Ridderkerk.

Lees meer...

Gemini College bouwt nestkastjes voor de Gorzen

Het "nestkastproject" is een samen werkingsverband tussen Het Geminicollege, de gemeente Ridderkerk en de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde.

Lees meer...

Henk van Os met Partij 18Plus wint verkiezingen

In een vol en gezellig druk gemeentehuis maakte burgemeester Annie Attema de voorlopige verkiezingsuitslag bekend van de gemeenteraadsverkiezingen. Het opkomstpercentage lag dit keer op 54,38%. Dat is 1,33 % meer dan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

Lees meer...

Verkiezingen naderen de klok van 21.00 uur

De Ridderkerkers maken vandaag relatief langzaam hun weg naar het stemlokaal voor de gemeente- raadsverkiezingen. Rond 10.00 uur had pas 8,02% van de stemgerechtigden hun stem uitgebracht en om 13.00 uur was dit 19,63 %. Om 19.00 uur lag dit percentage op 45,45 %

Lees meer...