Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Drukke zomerdagen brandweer

De brandweervrijwilligers zijn de afgelopen warme dagen al acht keer uitgerukt. Hemelvaartsmiddag werd om kwart voor één een ongeval gemeld op snelweg A16. Net over de van Brienenoordbrug was een vrachtwagencombinatie op een bergingswagen geklapt en door de vangrail geschoten. Van een beknelling was geen sprake maar er werden wel hand- en spandiensten verricht aan de andere hulpdiensten.

Lees meer...

Bermbranden door warmte

De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor bermbranden op drie verschillende plekken. Rond half twee gingen de piepers voor een bermbrand aan de Voorweg.

Lees meer...

Start wandeling t.b.v het bio vakantie-oord in Arnhem

Kees Stolk, die met drie andere wandelaars vertrok voor een meerdaagse benefietwandeling naar het Bio Vakantie-oord in Arnhem, waarvan de opbrengst ten goede komt aan dit bio vakantieoord.

Lees meer...

Dj Robbie Taylor treedt toch op op de zomerconcerten

De werkgroep Zomerconcerten van de SER Ridderkerk is verheugd te kunnen melden dat het optreden van Dj Robbie Taylor voorafgaande aan het concert van Guus Bok en zijn liveband ,vrijdag 2 juni 2017, toch kan doorgaan. De voorzitter van het dagelijks bestuur van de SER is ondanks de eerdere afwijzing toch met de gemeente in gesprek gebleven. Dit heeft ertoe geleid dat de gemeente alsnog heeft besloten mee te willen werken aan de avond zoals deze door de werkgroep Zomerconcerten was bedacht.

Lees meer...

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor taalbevordering

Dertien organisaties en instellingen in Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard hebben hun samenwerking op het gebied van taalbevordering opnieuw bekrachtigd. Tijdens een korte bijeenkomst in de bibliotheek in Ridderkerk tekenden ze een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Lees meer...