Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Koninklijke lof voor bestuurders Met Hart en Stem

Bij hun afscheid als voorzitter en secretaris van zangvereniging Met Hart en Stem zijn de heer J. van ’t Hof en mevrouw A.A. van ’t Hof-van Wetten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Anny Attema reikte de twee koninklijke onderscheidingen maandagavond uit aan het echtpaar tijdens de jaarvergadering van de koorvereniging in een zaal bij de Eben Haëzerkerk aan de Oranjestraat in Slikkerveer.

Lees meer...

Afscheid gastvrouwen Soos Bolnes

Dinsdag 9 januari nam de Soos Bolnes afscheid van Corrie Engelfriet en Kock Dupree. Beide gastvrouwen zijn in het zonnetje gezet omdat zij zich vele jaren hebben ingezet als vrijwilliger bij de Soos Bolnes.

Lees meer...

Vrijwilligers voor Vluchtelingenwerk

Vanuit veel delen van de wereld zijn mensen op de vlucht. Deze vluchtelingen vestigen zich in landen waar ze met onbekende zaken geconfronteerd worden. Het is fijn als er mensen zijn die hen daarbij willen en kunnen ondersteunen. Vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben ontvangen, kunnen beginnen met het opbouwen van een nieuw bestaan. Vluchtelingenwerk begeleidt vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan.

Lees meer...

Cultuur ontwaakt bij Building Arts

Op zaterdag 13 januari 2018 werd al weer het eerste verjaardagsfeestje gevierd door het Ridderkerkse Building Arts in Theater het Plein. Marco van ’t Wout, de initiatiefnemer en creatief directeur van Building Arts was maar wat blij dat hij op deze Open Dag aanwezig kon zijn.

Lees meer...