Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Magnetron veroorzaakt brand

Zaterdagochtend werd de brandweer rond kwart over acht gealarmeerd voor een woningbrand aan de Fresiastraat. Binnen korte tijd stonden in de straat twee tankautospuiten met vrijwilligers, de Rotterdamse ladderwagen met beroepsbezetting en de politie.

Lees meer...

Hans Muntz neemt afscheid van brandweer

De Ridderkerkse brandweer heeft donderdagavond afscheid genomen van brandmeester Hans Muntz. De 64-jarige Ridderkerker, die meer dan veertig jaar actief was bij de brandweer in zijn woonplaats, vertrekt vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Lees meer...

Multi Culti Proeverij in Gasterij de Ontmoeting

Afgelopen maandag 18 september organiseerde Samen Sterk Vrouwen Ridderkerk een Multi Culti Proeverij in Gasterij de Ontmoeting. Wethouder Tineke Keuzenkamp opende de ochtend waarbij vrouwen van verschillende culturen de keuken in gingen om een lekkere maaltijd klaar te maken voor de bezoekers van de Ontmoeting.

Lees meer...

Aanpak Essentaksterfte in Oosterpark en Wevershoek

Staatsbosbeheer start binnenkort in opdracht van Natuur- en recreatieschap IJsselmonde met de aanpak van de essentaksterfte in het Oosterpark in Ridderkerk en de Wevershoek in Rijsoord. In oktober worden bomen die verwijderd moeten worden zorgvuldig geselecteerd. Vervolgens worden deze geblest, oftewel gemarkeerd met een gekleurde stip of streep.

Lees meer...

21 September is het Wereld Alzheimer Dag

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) heeft 21 september uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag. Deze internationale dag alarmeert overheden en beleidsbepalers over dementie als een ernstige gezondheidskwestie omdat de wereld vergrijst.

Lees meer...