Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Blauwalg in Plas Wevershoek

Opgepast! Op de zwemlocatie Plas Wevershoek zijn blauwalg en blauwwiermatten geconstateerd. Beiden kunnen giftige stoffen bevatten waar mens en dier ziek van kunnen worden. Voorkom aanraking met het water en laat honden niet in het water zwemmen of van het water drinken!

Lees meer...

VDS Staalbouw koopt NAMI Ridderkerk

Het in de Vlissingse haven gevestigde VDS Staal- en Machinebouw koopt NAMI Constructions in Ridderkerk.

Lees meer...

Van bijstandsuitkering naar fulltime beveiliger

Enige tijd geleden nam Sylvia contact op met Sport en Welzijn (SenW), omdat zij interesse had in het project ‘bewegen naar (vrijwilligers)werk’. Met de juiste motivatie en wat hulp van SenW heeft zij nu een fulltime baan als beveiliger. Sylvia deelt haar verhaal.

Lees meer...

Seniorenuitstapjes in trek

De uitstapjes voor senioren, georganiseerd door Sport en Welzijn (SenW), lopen uitstekend. In de tweede week stonden een busreis, scootmobieltocht en het concert van Andre Rieu op het programma.

Lees meer...

Zomer avond buurtbingo groot succes

Donderdagavond 20 juli heeft Aafje Reijerheem samen met Teamwijkidee3vliet/t Zand voor het eerst een zomeravond buurtbingo georganiseerd. Elke maand organiseren we de buurtbingo op het Ontmoetingsplein op vrijdagmiddag, maar in de vakantieperiode is er voor een avond gekozen.

Lees meer...